Om skorens.dk

Om Skorens.dk

Skorens.dk blev skabt i 2017 af to unge iværksættere, Jonathan Gormsen og Emil Rauhe. Det startede som et projekt under deres studier på Aarhus Business College, hvilket blev deres inspiration til at starte egen virksomhed. Siden har begge valgt at fokusere på øvrige forretninger og søgte derfor i 2020 nye ejere til at overtage skorens.dk

I foråret 2021 købte KarlsKicks® skorens.dk med henblik på at løfte virksomheden til nye højder, men også at specialisere denne og tilføre den yderligere services målrettet det mere modne publikum for både finere sko i lak, læder og ruskind, men også sneakers af alle materialer.

Skorens i høj kvalitet

Du har sikkert før haft et par perfekte lyse sko eller hvide sneakers, som du for alt i verden ikke ville gøre beskidte eller misfarve. Men som beskrevet før er det næsten umuligt at holde dem helt hvide. Men når uheldet så er ude, hvordan er det så lige man får sine hvide sko hvide igen? Det kan tit være svært, at finde ud af hvilket produkt man skal bruge, og om man overhovedet skal investere i kvalitets skopleje, eller om man bare skal forsøge med hjemmelavet sko rens. Men det er ikke engang kun i denne her situation, at man lige pludselig kan mangle sko rengøring. Det kan også være lige før en fest at du opdager, at dine sneakers er blevet mudrede. Igen er det svært at hitte ud af hvad, der er den bedste metode til at vaske sneakers. Der er nemlig rigtigt mange muligheder - Man kan enten bruge lidt flere penge på et sneakers kit hvor alt er inkluderet, eller man kan spare nogle penge, ved at købe en separat sneakers rens, også finde en skobørste og klud derhjemme.

Et helt andet scenarie, hvor det måske ikke er muligt med hjemmelavet sko rens, er når man forsøger sig i rengøring af ruskindssko eller et andet sart materiale som nubuck, læder eller tekstil. Ved rens af ruskind og andre sarte materialer, skal man nemlig altid være meget påpasselig, fordi man nemt skader materialet. For eksempel er det ikke altid nok med en regulær skobørste, men nogle gange skal man investere i en mere sofistikeret ruskindsbørste.

Vi tilbyder blandt andet en speciel crepe børste, som er en af de mest skånsomme metoder til at rengøre ruskindssko. Ud over en crepe børste, tilbyder vi også andre alternative ruskindsbørster, som for eksempel en cleaning bar (eller viskelæder til ruskind som mange kalder det), som er meget nem, at anvende til at rense ruskind, nubuck eller læder. Rengøring uden imprægnering.

Som du sikkert havde gættet er en god skobørste og sneaker rens, ikke det eneste, der ligger under begrebet skopleje. For selvom du har skaffet dig et ordentligt renseprodukt til at rengøre dine sneakers, er det vigtigt at forebygge, at skoen bliver beskidt igen. Dette kan nemmest gøres ved at købe en ordentlig imprægneringsspray, også huske at jævnligt imprægnere sine sko. Glemmer man nemlig at imprægnere sine sko efter rengøring, sætter skidtet sig jo hurtigt, også kan man tage hele turen igen. Men med en ordentlig sko imprægnering, kan skidt og snavs nemlig ikke længere sætte sig fast på skoen. Og udover at dine sko bliver mindre beskidte, bliver det også langt nemmere at vaske sine sko, fordi skidtet ikke længere kan hægte sig fast på samme måde som før.

Udover skobørster og div. skopleje, har vi også et mindre udvalg i andet sko tilbehør. Vi tilbyder blandt andet et skohorn, som gør det nemmere at tage sine sko af og på. Vi tilbyder også en pakkeløsning, sådan at du modtager et fuldt sneakers kit. I vores sneakers kit modtager du bl.a. The Original Sneakers Cleaner, som er vores mest populære rensesæbe fra mærket CleanSneaks. Udover det, får du også en kvalitets mikrofiberklud og børste.

Jeg glæder mig til at servicere jer.

/Karl Faurholt

Kreativ direktør og stifter af KarlsKicks®