The Original Sneakers Cleaner - Hvor effektiv er den?

  • af Karl Faurholt

Hvad er The Original Sneakers Cleaner?

The Original Sneakers Cleaner er en rensesæbe fra mærket Clean Sneaks. Produktbillede af the original sneakers cleaner fra cleansneaks.
I denne artikel vil vi teste hvor effektiv The Original Sneakers Cleaner er. Se blandt andet vores før/efter billeder i denne artikel.Det er en skummende sæbe, som kan bruges til både at rense sko og sneakers. Det smarte er, at det er en all-round sæbe, som kan bruges på næsten alle slags sko. I en flaske kan du rense omtrent 40-50 par sko.

Den Første Test:

I denne test rensede vi et par sorte sneakers, som var blevet mudrede efter en paintball-kamp. Skoene var forholdsvis nye og uslidte,og det var kun mudder/græs, som gjorde dem beskidte. Vi brugte vores Sneaker Kit, som indeholder The Original Sneakers Cleaner og en All-Round Børste. Sættet kan købes her. Som du kan se fjernede the original sneakers cleaner stort set alt skidt fra skoen. Både sålekanten og selve skoen, kom til at ligne sig selv efter en kort rens Vi filmede også dele af rengøringen:

Den anden test:

Denne gang rensede vi et par hvide Nike sko. I forhold til de andre sko var de hvide Nike sko en smule mere slidte, men man kunne alligevel se en tydelig forskel før og efter rengøringen. Vi brugte The Original Sneakers Cleaner og vores 3-i-1 børste. Igen var vi meget tilfredse med produktet. På den venstre sko, som ikke er renset, er skoene tydeligt beskidte. Især har den hvide sålekant beskidt, hvilket for mange andre sneaker cleaners er svært at rense. Den højre sko, som har fået en rensetur, kan man stort set ikke se nogen spor af skidt eller snavs.

Den Tredje Test:

Den sidste test har vi ikke selv lavet. Den kommer fra en af vores venner, som købte produktet af os, og derefter sendte os et par før/efter billeder. Vi har ikke et præcist navn på de sko, som er renset, men på billedet kan man se et par sorte Nike sko. I denne test blev der brugt The Original Sneakers Kit.

Er The Original Sneakers Cleaner fra Clean sneaks pengene værd?

For at konkludere synes vi at The Original Sneakers Cleaner fra Clean Sneaks er en sneaker rens, som er værd at investere i. Den renser skoene meget grundt og til at tilfredsstillende resultat. Vi mener at det er produkt, som alle burde have.
4 fordele ved produktet:
  • Kan rense mange par sko før man løber tør
  • Renser meget grundigt, uanset skotype
  • Sæben er både miljøvenlig og produceret i Danmark
  • Prisen er nogenlunde overskuelig
Vi håber du kan bruge vores anmeldelse til noget, og har du nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os, eller smide en kommentar nedenfor.
Del:

Ældre indlæg Nyere indlæg