Hvordan renser man fodboldstøvler?

  • af Karl Faurholt
Når man har købt et par dyre fodboldstøvler, vil man altid gerne holde dem skinnende rene. To personer der spiller fodbold Men når man spiller på fodboldbanen, kan det godt være en udfordring ikke at gøre dine støvler beskidte. Men heldigvis kan man nemt rense fodboldstøvler på flere forskellige måder, hvilket vi gennemgår i denne artikel. Derudover vil vi også vise nogle tricks, som du kan bruge til at holde dine fodboldstøvler rene i fremtiden.

Sådan renser du fodboldstøvler

Når du skal rense fodboldstøvler er det nemmeste og mest effektive at bruge en cleaning foam. En cleaning foam er en universiel rensesæbe, som du kan bruge på alle dine sko inklusiv dine fodboldstøvler. Den er også god at have stående, fordi du også kan bruge den på dine sneakers og andre sko. En cleaning foam bruges sammen med en skobørste og vand. Hvis du gerne vil have et produkt, som du kan have med i tasken og bruge efter træning anbefaler vi vores Adidas Clean-Up. Adidas Clean-Up har nemlig en indbygget børste, som gør at du kan have den med i tasken og bruge den på farten.

Kan jeg vaske sko i vaskemaskinen?

Det korte svar til om du kan vaske sko i vaskemaskinen er ja. Du skal dog huske på, at det slider meget på skoene i forhold til at rense dem med vand og sæbe. Så vi anbefaler at du kun gør det med sko, som måske er lidt ældre eller ikke har været alt for dyre. Derudover anbefaler vi dig ALTID at bruge en vaskepose, som minimerer skaden på skoene markant.

Undgå at dine støvler bliver beskidte fremover

Når man lige har renset sine fodboldstøvler kan det være en god ide, at beskytte dem mod at blive beskidte igen. Dette kan nemmest gøre med en imprægnering. Det er utroligt nemt at bruge en imprægnering, også lægger den et beskyttende lag over skoen, der gør at den bliver mere vandafvisende og afvisende over for skidt og snavs. Du kan her vælge imellem vores imprægnering fra Kaps, som virker på alle sko, eller vores mere specialiserede Adidas Stop H2O, som er specielt god til fodboldstøvler.

Fjern lugt fra dine fodboldstøvler

Når man løber rundt i fodboldstøvler, kan man godt svede lidt, hvilket får dine fodboldstøvler til at lugte. Det er heldigvist ret nemt, at fjerne lugten igen fra dine fodboldsko. Du kan for eksempel bruge duftkugler, som du bare lægger ned i skoen efter du har brugt dem. Dette fjerner lugten fra skoen og giver dem en god duft. Du får to duftkugler i en pakke, sådan at du har en til hver sko.

Tak for at du læste vores artikel

Vi håber du kunne bruge vores artikel til noget. Hvis du har nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at skrive til os. Du kan også lægge en kommentar herunder, også vil vi svare så hurtigt vi kan.
Del:

Ældre indlæg Nyere indlæg