Nem rengøring af sko med tandpasta

  • af Karl Faurholt
Du har sikkert allerede hørt om det populære og meget anvendte trick, hvor man bruger helt normal hvid tandpasta til at rengøre sine hvide sko ellers sneakers. Selvom det for nogen lyder tosset, er det faktisk noget om snakken. Tandpasta kan være meget effektivt, især på den hvide kant i bunden af dine sneakers. Der findes mange varianter af tricket, men i denne guide viser vi den metode, som vi selv vil anbefale.

Sådan renser du hvide sko med tandpasta:

  1. Påfør en smule hvid tandpasta på skoen
  2. Skrub skoen med en våd børste. Brug eventuelt en tandbørste
  3. Tør skoen ren for tandpasta med en våd klud

1. Påfør tandpasta på skoen

Tag en smule af tandpastaen og læg på skoen Dette trick kan både bruges på den hvide bundkant af skoen, men også på selve stoffet. Husk det er måske ikke smart at bruge tricket på sarte materialer. Undgå at gøre det på ruskind- og nubucksko.

2. Skrub skoen med en (tand)børste

Til dette trick kan du både bruge en normal tandbørste eller købe en børste fra os. Brug børsten til at rengøre skoen så godt du kan. Når du renser den hvide bundkant, må du gerne trykke til, da den ikke kan tage skade af det. Når du mener at du har skrubbet skoen nok, kan du fortsætte til næste trin.

3. Tør skoen ren

Når du er tilfreds med resultatet, mangler du blot, at tørre tandpastaen af skoen med en mikrofiberklud eller karklud(eller evt. et håndklæde eller andet, som kan tørre tandpastaen af.) Har du evt. brugt for meget tandpasta, eller kan du ikke få tørret skoen ren, kan du også skylle skoen under vandhanen. Dog vær opmærksomhed ved sarte sko, som ikke kan tåle vand.

Tak for at du læste artiklen

Neden for er vores kommentarfelt, som er åben for alle slags kommentarer. Vi tager både i mod ris eller ros. Skriv endelig hvis du har en kommentar til artiklen eller noget helt andet.
Del:

Ældre indlæg Nyere indlæg