Hvordan renser jeg mine hvide sneakers?

  • af Karl Faurholt
Når man først har fået gjort sine hvide sneakers beskidte, så kan det være udfordrende at få dem. rene igen. Den vide sålekant kan nemlig være svær at rense helt også skal man også vide hvilken sko rens man skal bruge. Men det behøver faktisk ikke være indviklet at rense sine hvide sneakers. I denne artikel får du tips og tricks, som du kan bruge til at gøre dine hvide sko så gode som nye.

Brug en farvestift

Når man renser sine hvide sko vil man ofte opdage, at man ikke helt når den hvide kulør, som de havde da man købte dem. Her kan det være en god ide, at bruge en farvestift til at farve dem helt hvide igen. Dette er især smart hvis det er den hvide sålekant, som er blevet misfarvet. Vi anbefaler, at du bruger en super white farvestift fra Kaps, da det giver det bedste resultat. Det er utroligt nemt at gøre. Det kræver ikke andet en stiften, fordi den også har en svamp under låget til at påføre farven.

Rens skoen med en rensesæbe

Før du overhovedet begynder at farve skoen eller lignende, skal du altid prøve at rense den. Vi anbefaler, at du bruger en cleaning foam, som er en kvalitets rensesæbe, der renser i dybden. En cleaning foam skal du bruge sammen med en skobørste. Til ruskindssko anbefaler vi vores ruskindsbørste og til andre sko kan du bruges vores all-round skobørste.

Prøv at bruge tandpasta

Et gammelt trick, som du måske allerede kender, er at bruge tandpasta. Selvom det lyder mærkeligt, kan det faktisk godt virke i nogle tilfælde. Vi har lavet en anden guide, som forklarer det mere i dybden. Du kan læse den her. Kort fortalt skal du bruge en (tand)børste og hvid tandpasta. Også skrubber du bare skoen med tandpasta og skyller skoen under vandhanen bagefter.

Undgå at de bliver beskidte igen

Efter du har renset dine hvide sko, kan du sørge for at de ikke bliver beskidte igen. For eksempel er det vigtigt at du imprægnerer dine sko. Dette gøres meget nemt med en spray, som du sprayer på dine sko. Efter det bliver dine sko afvisende overfor skidt og snavs og samtidig mere vandtætte. Vi anbefaler en nano imprægnering fra Kaps. Tak for at du læste vores artikel. Vi håber, at du kunne bruge den til noget. Har du spørgsmål eller kommentarer kan du altid skrive dem i kommentarfeltet nedenfor.
Del:

Ældre indlæg Nyere indlæg