Forlæng dine sko og støvlers levetid

  • af Karl Faurholt

Du ønsker sikkert at dine sko kunne holde sig rene, pæne og nye i længere tid. Du har sikkert også hørt og imprægnering af sko før.

Vi vil i denne artikel forsøge at lære dig om imprægnering til sko og forklare hvordan det kan hjælpe dig med, at beholde dine sko rene og pæne i længere tid.

Hvad er Imprægnering

Imprægnering er en process som bliver brugt i mange forskellige brancher. Den er utvetydigt mest kendt inde for byggeri herunder fx. trykimprægneret træ.

Denne artikel handler dog om sko og støvler, så dette vil vi ikke gå i dybden med:) Kort fortalt er imprægnering en process, hvor en kombination af stoffer pålægges et givent produkt, med henblik på at beskytte og dække.

Hvad er nano-imprægnering?

Den bedste måde at forklare nano-imprægnering på er at beskrive det visuelt. Vi tilbyder en nano-imprægnering til sko, når du sprøjter imprægnering på skoen deler den sig i mikroskopiske kugler, som lægger sig over skoen.

Dette giver en beskyttende hinde på skoen, som gør at skidt og snavs ikke kan sætte sig. Denne beskyttende hinde gør faktisk at dine sko bliver utroligt vandafvisende, nemlig pga. nano-teknologien.

5 vigtige ting at vide om sko-imprægnering?

  • Det er ikke alle skooverflader som kan tåle imprægnering, derfor er det vigtigt at kigge på produktet og se hvilke skooverflader det er egnet til.
  • Du skal holde sprayen mindst 20 cm fra skoen for at undgå skjolder.
  • Jo hurtigere du imprægnere jo bedre. Det betyder at det er bedst at imprægnere sko når den er helt ny, så gør det endelig til en vane når du har købt et par sko.
  • Ligesom meget andet i livet er det vigtigt at tage sig god tid, dette gælder også ved imprægnering. Når du skal imprægnere din sko er det bedst at lave mange små lag og tage sin tid. Dette medfører det bedste resultat.
  • Det beskyttende lag bliver ikke siddende for evigt, dermed er det en god ide at genimprægnere sko efter 14 til 30 dage.
https://www.skorens.dk/produkt/impraegnering-til-sko/

Del:

Ældre indlæg Nyere indlæg