3 Nemme tricks til at forebygge beskidte sko

  • af Karl Faurholt
Du kender sikker godt at købe nye sneakers, som desværre bliver beskidte alt for hurtigt. Der findes mange metoder til at forebygge beskidte sko. I denne artikel får du 3 hurtige tricks, som du kan bruge til at forebygge beskidte sko.

1. Brug imprægneringsspray

Brug altid imprægnering til dine sko, da du ved imprægnering forebygger og beskytter skoen mod snavs og fugt. Brug blandt andet vores populære Original Nano Protector, som fungerer ved hjælp af nano-teknologi, hvilket betyder, at den deler sig i mikroskopiske kugler, som ligger et lag over over skoen og beskytter den. En anden fordel ved imprægneringsspray er, at næste gang du renser dine sko eller sneakers, bliver det langt nemmere fordi snavset ikke kan sætte sig.

2. Find en god daglig rutine til dine sko eller sneakers

De pletter, som er sværest at fjerne er ofest dem, som har fået lov til at sidde i lang tid. Jeg anbefaler derfor at du vasker dine sko oftere med mindre omhu. Invester i en kvalitets rensesæbe (Brug evt. The Orignal Sneakers Cleaner) og en skobørste for hurtigt at fjerne de nye pletter. Hvis dette er for besværligt kan de fleste små pletter kommes til livs med en varm klud. Din vaskemaskine er også tit din ven når du står med beskidte sko.. Hvis du er typen, der ikke har tid til at vaske og rense dine sneakers i hånden kan rengøring af skoen sagtens foregå i vaskemaskinen. Dog vil dette kun være muligt med sko som er lavet af tekstil og ikke læder da dette tager skade af mængden af vand og sæbe. For at gøre vasken, mere skånsom overfor skoen, anbring eventuelt skoen i et net eller et pudebetræk. Eventuelt læg vores sæbe ind i skoen før start af vasken. Aldrig vask skoen i over 30 grader da dette kan lede til eventuelle skader. Vigtig: At vaske sine sko i vaksemaskinen, er altid langt hårdere ved skoen end andre rengøringsalternativer. Vær altid sikker på dine sko eller sneakers kan holde til det, før du giver dem en tur i vaskemaskinen.

3. Brug et skotræ når du ikke bruger skoen

For at få skoen til at holde sin form og undgå ujævnheder i læderet (creases) kan en investering i et par sko træ til dine yndlings sko være en god ide. Skotræet hjælper med at holde skoens originale form og får dermed dine sko til at se nye ud i længere tid. Derudover giver skotræet også skoen et flottere udseende på din skoreol. Vi anbefaler vores skotræ fra Kaps.
Del:

Ældre indlæg Nyere indlæg